Akuttilbuddet i Holbæk Kommune

Du kan ringe anonymt døgnet rundt, hvis du har det psykisk svært og har brug for en samtale nu og her.

I det sociale akuttilbud kan du få hurtig hjælp i pludseligt opståede situationer. Det kan være, at du er i en akut psykisk krise forårsaget af:

Angst
Stress
Depression
Sorg
Sindslidelse
Trussel om tab af bolig, job eller økonomi

Du kan ringe til Akuttilbuddet, hvis du er fyldt 18 år og bor i Holbæk Kommune.

Hvis du er pårørende, nabo mv. til et menneske, som har brug for hjælp, kan du også kontakte os for at få råd og vejledning.

Krisesamtale

Når du ringer, tilbyder vi en krisesamtale, som er en støttende og afklarende samtale, der kan hjælpe dig til at få skabt ro over situationen og til at håndtere krisen.

Personlig samtale

Hvis vi ved den første telefonsamtale vurderer, at det er nødvendigt at mødes med dig, kan vi tilbyde dette på hverdage i tidsrummet kl. 8 -15.30. Det kan være hjemme hos dig eller i vores lokaler. 

I fællesskab vurderer vi, hvad der er den bedste hjælp for dig her og nu - om du har brug for flere samtaler fra Akuttilbuddet i en kortere periode, eller om du har brug for støtte fra andre (f.eks. læge, psykiater, sagsbehandler o.a.). Hvis det er tilfældet, kan vi hjælpe med at tage kontakt til disse.

 

 Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Rie Lindekrans

Kontakt Akuttilbuddet

Telefon 72 36 06 06.

OBS !

Du skal være opmærksom på, at vi kun er én på vagt ad gangen, og derfor kan der desværre være ventetid. Hvis du er i en situation, hvor du ikke kan vente, henviser vi til vagtlægen eller Psykiatrisk Akutmodtagelse på
telefon 58 55 93 03.